Het gebruik van ASS fractie 2 in de oncologie

Teratoma

Oncologische ziekten staan ​​op de tweede plaats in de lijst van sterfte na pathologieën van het cardiovasculaire systeem. Er is geen remedie tegen kanker. De ontwikkelde ASD-fractie 2 voor oncologie wordt gebruikt vanwege het merkbare effect van de behandeling van kankerpathologie. De stof heeft een positieve werking op het immuunsysteem, functies in het lichaam worden gestabiliseerd. ASD-2 wordt ook gebruikt om veel andere ziekten te genezen..

Het concept en de beschrijving van ASD-2

De naam ASD-2 luidt als - Dorogov antiseptische stimulator. Dorogov ontwikkelde het medicijn in 1947 in het laboratorium. Aanvankelijk heette het medicijn ASDf-1. De arts maakte kennis met de reactie van sorptiemiddelen op het lichaam tijdens vergiftiging. Er zijn studies uitgevoerd bij kikkers.

In de loop van de experimenten ontdekte de wetenschapper dat individueel gevangen elementen tijdens crematie van dierlijke weefsels speciale eigenschappen hebben die niet eerder zijn onderzocht. Na de experimenten ontving Dorogov een bottenkap van dieren. De organische component werd de basis voor de creatie van ASD-2. Het gevormde middel werd voorgeschreven aan patiënten met niet-genezende wonden, ulceratieve laesies van het trofische type, chronische inflammatoire pathologieën en tuberculeuze ontstekingen.

ASS (fractie 2) bleek een medicijn te zijn dat effectief bestrijdt tegen kanker. In de medische praktijk is een formule voor fractie 3 van het medicijn ontwikkeld. Het is bedoeld voor de genezing van epidermale aandoeningen. ASD-2 is niet algemeen gebruikt voor grootschalige behandeling van tumorpathologieën. De stof wordt op veterinair gebied gebruikt.

De ASD-component is verdeeld in twee typen: fractie 2 en 3. ASD-2 is een vluchtige geelachtige vloeistof. ASD-3 werkt als een vloeistof met een stroperige structuur met een zwarte tint en wordt geproduceerd in de vorm van een zalf of balsem. Intern gebruik is alleen toegestaan ​​voor het medicijn ASD-2. Het element heeft een effect op individuele microbacteriën en weefselstructuren, volledig op het hele organisme. Het belangrijkste doel van dit medicijn is het stimuleren van de reproductieve en beschermende werking van het lichaam, wat bijdraagt ​​aan de onafhankelijke genezing van de ziekte.

Doel van ASS

Het medicijn ASS wordt veel gebruikt om ziekten op het gebied van de diergeneeskunde te elimineren. De tool is bedoeld tegen infecties en ziekten van de opperhuid bij runderen, stimuleert de immuniteit van dieren en verhoogt de melkproductie. Tijdens de productie van een antiseptische stimulator worden verschillende fracties geproduceerd. ASD-1 wordt nergens gebruikt. Maar ASD-2 en ASD-3 zijn geneeskrachtige stoffen voor dieren. Het eerste type wordt gebruikt voor externe en interne doeleinden, en het tweede - alleen voor extern.

Het medicijn bestaat uit aromatische amines, amiden, carbonzuur, fenol, onzuiverheden van organische sporenelementen, ammoniumzouten, lipiden, cyclische koolwaterstoffen, cyclische koolhydraten, eiwitten, choline-carbonaatester, aminozuren, ammoniumzouten, anorganische stikstofverbindingen en andere elementen verkregen door warmtebehandeling grondstoffen. Voor de productie van de stof wordt afval en veeweefsel geselecteerd. Botten, vlees en beendermeel worden verwerkt. Het resulterende mengsel heeft een bruine kleur met een geelachtige tint en een heldere, onaangename geur. Vaak ervaren mensen door de geur knevelreflexen. Het is best moeilijk om te drinken.

Het effect van ASS is gericht op het versnellen van de genezing van wonden en ontstekingen op de huid. De stof werkt eetlustig en verbetert de prestatie van het darmkanaal bij dieren. Tot de positieve eigenschappen behoren een toename van het lichaamsgewicht, een toename van het lactatievolume en stimulering van de functionaliteit van het zenuwstelsel. Bij een persoon kan een medicijn op verschillende manieren werken..

Als het product nuttig is voor vee, betekent dit niet dat de stof ook gunstig is voor de persoon. Onder de bevolking is de informatie over de gunstige effecten van ASS op de gezondheid snel verspreid. Het medicijn is uitsluitend goedgekeurd voor gebruik op veterinair gebied. Het medicijn heeft zichzelf niet bewezen als een stof die bedoeld is voor mensen. Vanwege de beschikbaarheid en lage kosten wordt het onderdeel echter door mensen gebruikt om veel ziekten te behandelen..

Het effect van het medicijn op het lichaam

Het gebruik in de oncologie bij mensen onderscheidt zich door aanzienlijke nuttige acties. Component ASD-2 wordt beschouwd als een adaptogeen. Het verhoogt de weerstand van orgaancellen tegen verschillende negatieve invloeden, vooral in stressvolle situaties. De structuur van de stof is vergelijkbaar met de samenstelling van levende cellen. Vanwege de gelijkenis komt de component gemakkelijk in het weefsel. Er is geen afwijzingsproces.

Het medicijn heeft geen bijwerking. Elementen onderbreken het verloop van de zwangerschap niet, hoewel ze door de bloed-hersenbarrière gaan. De eigenschappen van het stimulerende middel stabiliseren het hormonale niveau en activeren de functionaliteit van het perifere zenuwstelsel. ASS werkt als een immunomodulator en activeert metabolische processen.

Bij langdurig gebruik van de medicatie worden goed functionerende organen waargenomen. Het lichaam kan zichzelf zelfstandig verdedigen tegen verschillende pathologische processen en zijn functies herstellen. ASD-2 elimineert microben en schadelijke micro-organismen niet, maar helpt het lichaam zijn afweer te versterken en de menselijke immuniteit te verbeteren. Onder de positieve effecten van het medicijn zijn:

  • Versterking van het menselijk immuunsysteem.
  • Stabilisatie en hormonaal evenwicht.
  • Geen bijwerkingen.
  • Normalisatie van metabole processen in het lichaam.
  • Foetale veiligheid bij zwangere vrouwen.
  • Verwijdering van giftige bacteriën.
  • Intensieve weefselregeneratie.
  • Eetlustverbetering.
  • Stabilisatie van het spijsverterings- en maagdarmkanaal.
  • De zuurgraad van de maag neemt af, de vertering van eiwitverbindingen normaliseert..
  • Het heeft antiseptische en antibacteriële effecten..
  • Effect op tumorvorming veroorzaakt door hormonale onbalans - kanker van de prostaat, eierstokken, borstklieren.
  • Effecten op tumoren gevormd in zenuwcellen.
  • Het alkalische niveau stijgt en blokkeert de verspreiding en ontwikkeling van tumorcellen. De kans op uitzaaiingen wordt verkleind.
  • Het metastaseproces wordt geremd tijdens oncologische aandoeningen van de longen, nieren, lever, testikelcarcinoom, hersenen, maag, rectum, alvleesklier, botten, enz..

Het gebruik van een antisepticum om tumorziekten te genezen, verhoogt de immuniteit aanzienlijk. De kans op herstel bij patiënten neemt toe. Vanwege de gerelateerde structuur van de medicijnelementen vindt afstoting niet plaats bij interactie met de lichaamseigen cellen.

Behandeling van verschillende ziekten

Om oncologische pathologieën te genezen, bleek het medicijn effectief te zijn. De stimulator van Dorogov is effectief in het bestrijden van de volgende pathologieën:

  • Hersentumor, melanomen in weefsels van verschillende organen, basaalcelcarcinoom. Met het bestaande risico op ontwikkeling van metastatische brandpunten, pulmonaire sarcoïdose.
  • Baarmoederfibromen en andere gynaecologische ziekten.
  • Nodulair struma, pathologische afwijkingen in de schildklier.
  • Prostaat bij mannen, borstadenoom.
  • De vorming van lever- en niercysten.
  • Ascites.
  • Leukemie en lymfogranulomatose.

De effectiviteit van ASS-2 wordt gezien bij de behandeling van niet alleen kankerpathologieën. De remedie is effectief voor tuberculose en seksueel overdraagbare aandoeningen - chlamydia en trichomoniasis. Dergelijke ziekten reageren met succes op medicamenteuze behandeling:

  • impotentie;
  • zwaarlijvigheid;
  • longontsteking, pleuritis, bronchitis;
  • psoriasis;
  • eczeem;
  • jicht;
  • spataderen;
  • emfyseem;
  • hart- en vaatziekten, mastopathie en andere borstpathologieën;
  • de vroege ziekte van Parkinson.

De stimulator van Dorogov is effectief bij het voorkomen van veel ziekten. De component wordt intern gebruikt in de vorm van lotions of tampons in de pathologie van de gynaecologie. Preventieve maatregelen en behandeling met het medicijn worden voorgeschreven als:

  • astma, sinusitis;
  • gastritis;
  • pijnlijke manifestaties in de gewrichten;
  • tand-, hoofd- en andere pijnklachten.

De gespecificeerde lijst kan worden aangevuld met aanvullende ziekten die worden genezen met behulp van ASD-2. Met preventieve maatregelen vermindert de stof de kans op het ontwikkelen van griep en verkoudheid. Verminderde het risico op inname van besmettelijke bacteriën en botbreuken aanzienlijk.

Methoden voor het nemen van het medicijn ASD-2

Het medicijn ASD-2 beïnvloedt het kankerproces als verdovingsmiddel in de beginfase van ontwikkeling. Het onderdeel kan het verloop van de ziekte vertragen. Kruidengeneeskundigen bevelen het gebruik van een therapeutisch middel aan om oncologische pathologieën te bestrijden, vooral bij gevorderde maagkanker. Om het maximale effect te verkrijgen, wordt de behandeling van de ziekte op een geïntegreerde manier uitgevoerd.

Het medicijn wordt gebruikt onder strikt toezicht van een oncoloog. Het is belangrijk om het aangegeven behandelingsregime te volgen zonder hierin naar eigen goeddunken wijzigingen aan te brengen. De patiënt moet begrijpen dat tijdens de chemo- en bestralingstherapie de toediening van ASS-2 verboden is. Voor de succesvolle en veilige behandeling van kanker is er een speciaal schema voor het gebruik van het medicijn.

Tijdens de therapie wordt gezorgd voor een geleidelijke toename van de hoeveelheid ingenomen stof. Drinkfractie 2 is 4 keer per dag nodig na 3-4 uur. Tijdens de eerste week wordt aanbevolen om niet meer dan vijf druppels per dosis in te nemen. Vijf dagen later stijgt het bedrag tot tien druppels. Na vijf dagen neemt het volume van de oplossing met vijf druppels toe tot het vijftig is. Vervolgens houdt de patiënt zich aan de hoeveelheid van vijftig druppels en consumeert tot genezing.

Er is een zachte behandelmethode. De component wordt ontvangen door een ander algoritme. Eerst worden drie druppels van de stof verdund in 35-40 ml vloeistof. Voeg na een dag vijf druppels toe. Het volume neemt toe totdat het op de zesde dag het aantal van dertien druppels bereikt. Dan moet u een dag pauzeren en de kuur met dezelfde dosis herhalen.

Het verloop van de behandeling is gelijk aan één maand, waarna het gedurende een week wordt onderbroken. De verdere kuur begint met vijf druppels van de oplossing en neemt dagelijks geleidelijk toe in een dosering van twee druppels. Na een maand gebruik van het medicijn wordt er een pauze genomen. Het is belangrijk om het welzijn te bewaken na het nemen van ASD-2. Als de verslechtering en het ongemak optreden, stop dan met de therapie..

Voor- en nadelen van het medicijn

ASD-2 is veilig. Het medicijn is niet schadelijk voor het lichaam en geeft geen giftige elementen af. Patiënten verdragen het effect van een therapeutisch middel. Het duurt lang om de eerste resultaten van het onderdeel te bereiken. De ophoping van schadelijke micro-organismen en bedwelming van het lichaam wordt echter niet waargenomen.

De traditionele geneeskunde raadt aan het geneesmiddel samen met krachtige afkooksels van de kruiden aconiet, hemlock en stinkende gouwe in te nemen. Het belangrijkste en enige nadeel van de remedie is de bestaande onaangename geur. Toen specialisten probeerden de geur te veranderen of er helemaal vanaf te komen, verloor de stimulator zijn specifieke eigenschappen.

Er wordt een belangrijke nuance opgemerkt bij het innemen van de stof, waarmee rekening moet worden gehouden. Het gebruik van ASD-2 voor de behandeling van kanker bij de mens is wettelijk niet toegestaan. Het gebruik van het medicijn is toegestaan ​​op het gebied van diergeneeskunde. Een persoon moet begrijpen dat hij, nadat hij met een medicijn is begonnen, zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen leven en gezondheid. De gebruiksaanwijzing bevat geen informatie over het verbruik van ASD-2 door een persoon.

Bijwerkingen en aanbevelingen

In de medische praktijk wordt alleen persoonlijke intolerantie voor de therapeutische component gezien. Er is een kans op persoonlijke bijwerkingen boven de toegestane dosering. Het medicijn werkt als een krachtig stimulerend middel, wat het risico op tastbare overexcitatie verhoogt.

ASD-2 is verboden voor patiënten met problemen in het functioneren van het cardiovasculaire en zenuwstelsel. Ook is opname onaanvaardbaar voor mensen met hoge bloeddruk. De meeste beoordelingen van patiënten die bekend zijn met het medicijn en die het hebben gebruikt, zijn positief. Er zijn beoordelingen van patiënten die geen enkel effect van de ingenomen stof hebben ervaren.

Patiënten met kanker benadrukken het analgetische effect van het medicijn. Er is een aanzienlijke vertraging in de verspreiding van tumorcellen tijdens de behandeling met het medicijn. Voor onafhankelijk gebruik van het medicijn voor ernstige pathologieën (oncologie of HIV) is de goedkeuring en controle van de behandelende arts vereist. Het is belangrijk om te begrijpen dat overschrijding van de toegestane dosering een effectief therapeutisch middel in een gif kan veranderen. De lijst met aanbevelingen die belangrijk is om te volgen bij het nemen van ASD-2 wordt voorgeschreven:

  • Het is toegestaan ​​om de stof te wassen met water en warme vloeistoffen..
  • Voor opslag van de medicatie kiest u bij voorkeur voor gekoelde en donkere plaatsen. Bewaar het onderdeel niet in de koelkast..
  • Drink geen alcohol.
  • Het wordt aanbevolen om meer plantaardig voedsel aan het dieet toe te voegen - groenten, fruit, fruit, bessen, noten, enz..

Asd 2 kankerfractie beoordelingen

Ik wil mijn ervaring delen, het kan nuttig zijn voor iemand.
Mijn hond heeft een kleine zeehond op de borstklier,
na elke valse zwangerschap nam het toe, ik realiseerde me dat het een tumor was en had al besloten,
Ik zal de operatie moeten doen, maar toen ontdekte ik de ADA en begon ik de hond water te geven,
op dat moment was de hond acht jaar oud, nu is hij 11 jaar oud, ik zing al drie jaar (en ik heb met haar gedronken voor het gezelschap), de tumor is gestopt met groeien. ze loste het niet op, maar groeit niet.
De hond weegt 20-23 kg, ik zing 0,5-0,7 ml, tweemaal daags, ik probeerde het driemaal te geven en zelfs tevreden tot 1 ml. maar stopte toen met een dosis van ongeveer 1 ml.
toen ik eerst begon te drinken, dronk ik de eerste 4 maanden zonder pauze, behalve kleintjes, zing ik 2 dagen, een pauze 2 dagen, totdat de volgende lepel voorbij is en ik was ervan overtuigd dat de tumor niet groeit, daarna begon ik langere pauzes te nemen,
op het moment dat ik een maand drink, dan twee weken een pauze in deze periode geef ik het medicijn metastop of cytastop http://www.vedaved.ru/catalog?section=14/53/, dan zing ik weer een maand. dan drink ik het met metast, dan geef ik haar een paar weken of een maand rust, dan zing ik weer, ik moet nu voor het leven met dit probleem drinken.
Op dit moment begon ik ook haar bult en de hele buik te smeren, ik smeer zowel ASD 2 als ASD3 in, ik wrijf het gewoon in alle richels, en dit is wat ik merkte dat toen ik smeerde, de borstklieren veel beter resorbeerden en omhoog trokken, omdat de laatste keer dat ze meer doorgezakt waren, en dus niet inhaalden.
De spijsvertering verbeterde ook erg goed, aangezien de hond een zeer gevoelig en zwak maagdarmkanaal had,
de tanden zijn heel goed gebleekt, gewoon goede witte tanden zoals die van een puppy, er is gewoon geen steen en plak.
Ja, en de kracht van kracht verhoogde haar en haar kracht.

dus wacht met het oog op preventie niet tot de hond een tumor ontwikkelt, begin cursussen met water vanaf de leeftijd van 5 of 7 jaar, want de beste behandeling is preventie.

Hier zijn meer voorbeelden van de behandeling van ASS bij dieren Zeer informatieve foto's Http://yuas2009.narod.ru/photoalbum2.html

Velen vragen me hoe ik in een tumor moet injecteren. Van wat ik op internet heb gevonden (ik citeer de tekst hieronder), wordt geadviseerd om te verdunnen met hamavit, cycloferon of andere vloeibare vitamines, maar toch zijn we experimenteel tot de conclusie gekomen dat het beter is om te verdunnen met zoutoplossing.
En uit de ervaring van mensen die ASS in de tumor injecteerden, was de reactie niet erg goed, er was een snel verval van de tumor, er ontstonden zweren, waarvan de pus en de tumor praktisch niet genezen..
Daarom raad ik prikken niet aan, raak de tumor helemaal niet aan. Ik weet niet waarom op het internet is geschilderd dat de tumor geleidelijk oplost uit de injecties, in de praktijk gebeurde dit niet, maar het nam af door vreselijke necrotisatie en de geprikte honden voelden zich veel erger.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Tekst van internetsites
Van de tumoren, meestal bij honden, zijn er lymfomen, evenals genitale tumoren, borsttumoren, evenals papillomen en lipomen. Volgens Kalashnik F.F. en Pavlenko O.B. (1998), in sommige gevallen bleek het zeer effectief te zijn om ASD-2 in toenemende doses toe te dienen aan honden, te beginnen van 4 druppels tot 40, daarnaast werd een suspensie van ASD-2 (beter verdund met zoutoplossing) onder de tumorbasis geïnjecteerd en tweemaal met een wekelijks interval rechtstreeks in de tumor. Alle dieren noteerden een scherpe verbetering van de algemene conditie, mobiliteit. De tumorgrootte nam geleidelijk af, bij 33% van de borsttumoren, 66% van de huidtumoren en bij 33% van de spiertumoren tegen het einde van de therapeutische kuur van 40-45 dagen trad volledige resorptie op. Resterende tumoren werden uitgeroeid na voltooiing van de medicamenteuze behandeling. Normalisatie van het bloedbeeld werd ook waargenomen..

Volgens Kalashnik F.F. en Pavlenko O.B. (1998), de behandeling op basis van de benoeming van ASD-2, evenals intratumorale injecties van ASD-2, die bijdroeg aan de necrotisatie van tumorweefsel, was effectief bij de behandeling van borsttumoren (maligniteit wordt waargenomen in 50% van de gevallen). Het is beter om de suspensie van ASD-2 te verdunnen met gamavit.
______________________________________________________
De benoeming van ASD2 in Gamavit, Aminovit, evenals op Gamaprene en Cycloferon, Anandin is mogelijk, wat vaak significanter en effectiever was. Dit complex kan met een interval van 14 dagen in de basis van een tumor bij een dier worden ingebracht of er direct in. Na 3-7 dagen vanaf het begin van het gebruik van het geneesmiddel ASS bij honden en katten, is er een merkbare verbetering in de algemene conditie en activiteit. De tumor nam in omvang af in 32% van de gevallen van mastopathie, 67% van de neoplasmata van de huid en bij 37% van de vleesbomen. Tegen het einde van de 42-50-daagse kuur trad gedeeltelijke resorptie op en tegen de 60e dag - volledige resorptie. Het bloedbeeld werd weer normaal. De resten van de tumor werden (zelden) operatief verwijderd. Maligniteit van mastopathie is 60% van de gevallen, maar het gebruik van ASD2 in injecties in de dikte van het neoplasma en de inname ervan met de snelheid gegarandeerd tumornecrotisatie in 30% van de gevallen.
http://vetpraktika.ru/article/opuholi-u-zhivotnyh-lec..
________________________________________________________________________________________

zo kan een tumor een tumor door een injectie aantasten

Asd 2 kankerfractie beoordelingen

Ik open een apart onderwerp over de uitwisseling van ervaringen met het gebruik van de drug ASS 2
Ik vraag u om strikt te schrijven over het onderwerp met betrekking tot het gebruik van dit medicijn.

ASD-2-medicijn gemaakt door de Russische wetenschapper, kandidaat voor diergeneeskunde Dorogov Aleksey Vlasovich (1909–1957) in het laboratorium van het Institute of VIEV
in 1948 Na 30 jaar moest ik ook bij dit instituut werken en mensen leren kennen die Dorogov persoonlijk kenden en vertelden over zijn lot en de geschiedenis van de drug, evenals het feit dat Dorogov veel mensen genas die zich in die jaren tot hem wendden
De interesse in dit medicijn neemt niet af gedurende 60 jaar..

Vanwege het ongewoon brede scala aan genezende effecten zijn de medicijnen "ASD-2f" en "ASD-3f" een waardevol hulpmiddel dat is ontworpen om alle levende organismen te ondersteunen en te genezen. Ze kunnen worden gebruikt voor oncologische en precancereuze ziekten, lupus en andere auto-immuunziekten, gynaecologische aandoeningen en aandoeningen, tuberculose, longontsteking, bronchiale astma, brucellose, maagzweren en twaalfvingerige darmzweren en andere laesies van het maagdarmkanaal, lever- en galblaasaandoeningen, peritonitis, ontstekingsziekten, in de pre- en postoperatieve periodes, onvruchtbaarheid en seksuele zwakte, endocrinologische ziekten, psoriasis, trofische ulcera, jicht, reuma, hart- en vaatziekten, obesitas, aandoeningen van het zenuwstelsel, ziekten en traumatische huidlaesies, fistels en niet helende wonden, ziekten van ogen, oren, keel, tanden en tandvlees.

Gebruikersmenu Dierenarts
Bekijk profiel
Zoek meer berichten van Veterinar
2012-11-15 20:20# 2
Gebruikersmenu Hermes (dierenarts)
Bekijk profiel
Zoek meer berichten van Germes (Veterinarian)
2012-11-16 06:19# 3
VAL gebruikersmenu
Bekijk profiel
Stuur een privébericht naar VAL
Zoek meer berichten van ВАЛ

SCHACHT,
Je bent geobsedeerd door logen en zuren, als alles je duidelijk is, drink dan verdund natronloog en zoutzuur. Waarom noem dan alkaloïden.
jij nam ?


Olga Alekseevna Dorogova (dochter van Dorogov), beveelt de ASD van Moskou ("Areal Medical" samen met "NEC Agrovetzashchita") aan en schrijft dat:
Bron: http://www.vetmag.ru/233/


Helaas wordt een lichte afname van de belangstelling voor het medicijn de afgelopen jaren verklaard door het feit dat de kwaliteit ervan soms te wensen overliet! Dit komt door een schending van de fabricagetechnologie van ASS, het gebruik van grondstoffen van slechte kwaliteit. Daarom was er behoefte aan het ontwikkelen van nieuwe technische voorwaarden, rekening houdend met moderne eisen van wetenschap en praktijk. We hadden een strengere kwaliteitscontrole van het medicijn en de grondstoffen nodig voor de productie ervan.
. het bedrijf "Areal Medical" heeft de industriële productie van het medicijn gevestigd op moderne apparatuur die volgens een speciaal project is vervaardigd. Door productie worden alleen hoogwaardige grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt, waardoor het preparaat een hoger percentage actieve ingrediënten bevat. Hoge zuiveringsgraad zorgt voor de afwezigheid van ballast-giftige stoffen en verbeterde organoleptische eigenschappen.

Zoals ik al zei, tot voor kort was de Armavir Biofactory de enige fabrikant van het geneesmiddel ASS. Maar van jaar tot jaar is de kwaliteit van het geproduceerde medicijn gestaag afgenomen. Er waren talloze klachten over de kwaliteit van het medicijn. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door een schending van de productietechnologie en het gebruik van goedkope grondstoffen van slechte kwaliteit. Technische voorwaarden en kwaliteitscontrolemethoden zijn verouderd. Bovendien was ik het zeer oneens met het feit dat de Armavir Biofactory plantaardige eiwitten uit granen en bonen gebruikt om een ​​ASS te produceren. Dit is geen ASD, maar een mengsel van ASD en Mitroshin-vloeistof, verkregen door warmtebehandeling van vlees- en beendermeel en graan. In dit opzicht was het nodig om een ​​ASS-medicijn te maken dat voldoet aan de vereisten die de auteur, mijn vader, hem ooit heeft voorgesteld.

2012-11-16 07:28# 4
Gebruikersmenu Hermes (dierenarts)
Bekijk profiel
Zoek meer berichten van Germes (Veterinarian)
De volgende gebruiker zei Hermes (dierenarts) bedankt voor dit nuttige bericht:

Testen van ASD-2-preparaten vervaardigd door verschillende biofabrieken

We brengen de resultaten van ons experiment met het testen van ASD-2, vervaardigd in verschillende fabrieken, naar uw oordeel. We willen vooraf waarschuwen dat de resultaten indrukwekkend zijn en je aan het denken zetten over het volgende ?? WAAROM??

Zoals we al hebben afgesproken, is ons doel geen reclame en geen antireclame. Ons doel is om te begrijpen? WAAROM? dit is wat er gebeurt en waar is de echte drug ASD-2. We moeten weten welk medicijn dieren en mensen moet behandelen, als het in verschillende fabrieken wordt vervaardigd en fabrikanten elkaar bekritiseren. Het woord 'bekritiseren' is in dit geval het mildste. Laten we beginnen!

Het hele verloop van het experiment wordt op foto's in detail weergegeven. Kijk, denk en redeneer met ons.

Voor de zuiverheid van het experiment kochten we drie verse flessen ASD-2 in de productie in Moskou, Armavir en Kiev. Met steriele wegwerpspuiten selecteerden we preparaten uit elke injectieflacon met een afzonderlijke spuit en vulden er drie steriele buisjes mee (zie FOTO 1.1 en 1.2).

We hebben de locatie van de flessen specifiek gewijzigd, zodat niemand zou raden in welke volgorde en uit welke fles we het medicijn nemen (FOTO 1.3). Vervolgens genummerd de spuiten (FOTO 1.5), vulden we de buizen respectievelijk genummerd (FOTO 1.4).

Let op de drie buizen met verschillende ASD's. Het medicijn moet precies hetzelfde zijn, maar het is al te zien dat alle drie de medicijnen van kleur verschillen (FOTO 1.7). In buis nr. 1 is de kleur van de stof donker en in buis nr. 2 bijna transparant. De mooiste, met "vernistransparantie", zit in reageerbuis nr. 3 (FOTO 1.8). Natuurlijk kunnen we je de geur van elk medicijn niet vertellen, maar geloof ons, ze zijn in deze kwestie totaal anders. Bijzonder verschillend in geur van ASS in reageerbuis nr. 2.

We waren lange tijd op zoek naar een stof die afhankelijk van de fabrikant kan reageren op de samenstelling van ASS, en dat wil zeggen op de kwaliteit. Met grote moeite is het gelukt. We vonden niet alleen zo'n stof, maar kozen ook de analogen ervan, waardoor we drie testoplossingen konden verkrijgen: CA-18 nr. 1, CA-18 nr. 2, CA-18 nr. 3, waarvan de gevoeligheid toeneemt naargelang hun aantal. De zwakste gevoeligheid is voor SA-18 nr. 1 en de hoogste voor SA-18 nr. 3.

Ter informatie: de stoffen in de testoplossingen worden veel gebruikt in de medische praktijk extern, oraal, intramusculair en zelfs...... intraveneus. Zoals u al begreep, zijn de medicijnen absoluut niet giftig en moeten ze in een ideale vorm worden gemengd met ASS, omdat ze hydrofiel zijn en een groot percentage water bevatten. We konden er niet vanuit gaan dat we na lang zoeken naar testoplossingen met stoffen komen die we constant tegenkomen bij medisch werk.

Laten we nu teruggaan naar ons experiment.

Drie ASD-buizen zijn klaar voor het experiment. In de eerste fase werken we met testoplossing CA-18 nr. 1, de zwakste gevoeligheid. Injecteer het afwisselend in elke buis met een spuit.

Toen de testoplossing in reageerbuis nr. 1 (FOTO 1.9) werd gebracht, veranderde de kleur van de ASD niet. Er werd geen reactie waargenomen.

Met de introductie van testoplossing nr. 1 in reageerbuis nr. 2 begonnen onmiddellijk significante veranderingen (FOTO 1.10 en 1.13). Uiterlijk werd ASD troebel, zoals sterk verdunde melk. Zijn geur veranderde dramatisch..

Toen testoplossing nr. 1 in reageerbuis nr. 3 werd gebracht, werden helemaal geen veranderingen waargenomen (FOTO 1.11). Dergelijke verschillende reacties in drie reageerbuizen zouden het verschil in de samenstelling van de ASS in reageerbuis 2 moeten suggereren in vergelijking met het testosteron in reageerbuizen 1 en 3 (FOTO 1.12).

We gaan verder met het experiment.

Neem voor het testen een oplossing van CA-18 nr. 2, gemiddelde gevoeligheid. We introduceren drie ASD-2 van verschillende fabrikanten in nieuwe genummerde buizen (FOTO 1.14).

In reageerbuis nr. 1 introduceren we testoplossing nr. 2. Tegelijkertijd is er een sterke troebelheid van het ASD-medicijn dat zich daar bevindt (FOTO 1.15).

De introductie van testoplossing nr. 2 in een reageerbuis met ASD nr. 2. Er is een zeer sterke troebelheid tot een absoluut witte, melkachtige kleur (FOTO 1.16).

Testoplossing CA-18 nr. 2 in reageerbuis nr. 3 bewaren. Er is een lichte troebelheid, een bruine oplossing (FOTO 1.17).

FOTO 1.18 presenteert controlebuizen waarin geen testoplossingen werden geïntroduceerd, ter vergelijking met de geteste medicijnen.

Vervolgens gaan we door naar de meest interessante fase van de experimenten - testen met de meest gevoelige stof - SA-18 nr. 3.

In de volgende drie steriele buisjes werd ASS van verschillende fabrikanten verzameld (FOTO 1.19).

De introductie van een krachtige testoplossing nr. 3 in een reageerbuis nr. 1. Er wordt een sterke reactie waargenomen bij de vorming van een bruine stof (FOTO 1.20).

De introductie van testoplossing nr. 3 in een reageerbuis nr. 2. Er wordt een zeer sterke reactie waargenomen met de vorming van een absoluut witte, zure roomachtige massa (FOTO 1.21).

Testoplossing nr. 3 bewaren in een reageerbuis met ASD nr. 3. Er treedt een gewelddadige reactie op met de vorming van een bruine wrongel (FOTO 1.22).

Ter vergelijking stellen we voor om naar FOTO 1.23 te kijken, waarin buizen met de reactie op de testoplossing en controlebuizen met ASS van verschillende fabrikanten worden getoond.

Het is interessant om de voortzetting van de reactie in reageerbuizen met testoplossing nr. 3 na twee uur te observeren (FOTO 1.24). Alleen in reageerbuis nr. 1 wordt de inhoud duidelijk in fracties gescheiden.

Na 12 uur worden alle drie de reageerbuizen echter in fracties gescheiden (FOTO 1.25). We zien hoe de wrongelmassa zich over de inhoud van de buizen verzamelt. Hoogstwaarschijnlijk hopen zich daar hydrofobe stoffen op die olie-onzuiverheden bevatten..

De inhoud van de buizen om de dag (FOTO 1.26). Duidelijker fractionering en stijging van hydrofobe stoffen.

Na twee dagen geeft de foto de voortzetting van het fractioneringsproces aan (FOTO 1.27).

Op de derde dag was het proces eindelijk afgerond (FOTO 1.28). In alle drie reageerbuizen wordt de aanwezigheid van een wrongelmassa van verschillende kleuren opgemerkt.

Reageerbuis nummer 1 is interessant. Daar begon de gestremde inhoud, geleidelijk verdikkend, naar de bodem te zinken, terwijl in buizen nr. 2 en nr. 3 de opeenhoping van losse massa alleen op het oppervlak was.

We maakten verschillende actieve shakes van elk reageerbuisje, maar de wrongelmassa loste niet op, maar stapelde zich geleidelijk op boven de oplossing. In tegenstelling tot de andere wordt buis nr. 2 gekenmerkt door een zeer expressieve witte kleur van de wrongelmassa.

Een paar dagen later zagen we in reageerbuizen met de geteste medicijnen een interessant fenomeen. In reageerbuis nr. 1 zonk de eerder ontstane gestremde stof naar de bodem (zie foto's 1.29 en 1.30). Maar in reageerbuizen nrs. 2 en 3 waren hydrofobe ophopingen nog steeds aan het drijven. Bij het observeren van monsters waarvoor testoplossing nr. 2 werd gebruikt als "ontwikkelende" stof, zagen we in alle drie de reageerbuizen de vorming van een olievlek van ongeveer 2 mm dik, wat wijst op een slechte reiniging van de preparaten door fabrikanten (foto 1.31). De aanwezigheid van hydrofobe stoffen in de ASD-2-preparaten van verschillende fabrikanten wordt ook aangegeven door het verschijnen van vetdruppeltjes in de monsters na interactie met de testoplossing (foto 1.40).

Waarom was dit experiment interessant voor ons?.

Allereerst waren we ervan overtuigd dat qua samenstelling alle onderzochte geneesmiddelen van ASS enigszins van elkaar verschillen, vooral die in reageerbuis nr. 2. We kwamen ook tot de conclusie dat alle preparaten van ASD-2 een voldoende grote hoeveelheid hydrofobe stoffen bevatten, en dit duidt blijkbaar op een niet erg goede reiniging.

We zullen doorgaan met onze chemische experimenten en hopen dat u een aantal gissingen, tips en oplossingen krijgt waarmee we ons gezamenlijke onderzoek kunnen voortzetten om de beste ASD-2 te vinden voor de behandeling van dieren en mensen.

Asd 2 kankerfractie beoordelingen

Gratis consult VKontakte. Klik op de link!

Faction ASD 2 echte beoordelingen verzameld via het sociale netwerk. LMO!

Factie ASD 2 beoordelingen

Wat betreft kanker - chemotherapie en bestralingstherapie - wat wordt er tegenwoordig natuurlijk veel beter 'shit' behandeld? Maar dit zijn de enige momenteel erkende methoden. Iedereen begrijpt dat dit in wezen barbarisme is, maar er is geen ander; er is geen alternatief gevonden. Als de ASS op de een of andere manier op zijn minst een beetje helpt, kan het deze chemie vertragen, waaruit moeders overgeven, dus maak je geen zorgen, haar valt uit, apathie - je wilt niets doen (dit is alleen extern, om nog maar te zwijgen van de gevolgen), dan is er niets om shit te bespreken of Nee. Als een placebo ook een compensatie is. Zelfs als het geen zin heeft, is het zinvol, want het geeft tenminste hoop aan deze mensen.

Igor geloofde ook niet en hoeveel hier was hij sarcastisch))) ze schrijven onzin over het feit dat hij mensen die zelfs geen ASS in hun ogen niet zagen niet helpt))) en niet te vergeten dat ze het hebben geprobeerd. ASS mag nooit met alcohol worden ingenomen, en dit is voor velen een enorm minpunt, dus het is gemakkelijker om door te gaan met bonzen en sarcastisch, dat ASS niet helpt))) Wodka en bier helpt)))

ASD fractie 2 applicatiebeoordelingen

ASD-fractie 2-medicijn helpt bij het genezen van veel ziekten. Levenselixer van Alexey Dorogov.

Manka, druppels helpen echt, mijn moeder heeft er 2 jaar over gedaan. maar omdat het de pijn niet verlicht, stopte ze ermee. Na 4 maanden was ze weg ((ASS stopt de ontwikkeling van kankercellen maar vernietigt ze niet).

asd 2 toepassingsrecensies

Eugene, ASD-druppels zijn officieel gerelateerd aan voedingssupplementen. De verpakking zegt het. Vandaar: een doktersconsult is niet vereist. Een andere vraag is dat, oooo - heel weinig van onze doktoren, huisartsen en hoe ze een slecht kreupel maken en er nooit van hebben gedroomd. Vooral in Rusland - om alles weg te snijden wat mogelijk is, maar hoe de persoon niet langer zal leven, het belangrijkste is om de verantwoordelijkheid te verwijderen dat hij niet onder jouw toezicht is gestorven, en dan groeit het gras tenminste niet. naar mijn bescheiden mening!

ASS wordt niet geverifieerd door serieuze studies. Ze hebben tenminste nog steeds niet kunnen zien, ik zal je erg dankbaar zijn als je een fooi geeft. En zo ja, dan is ASD volgens de principes van evidence-based medicine slechts een stinkende vloeistof

Kick-ass, dat is het, solide professoren en academici... de meesten hebben nog steeds niet de minste klinische ervaring, velen hebben zelfs nog geen diploma's ontvangen, maar zelfingenomen ambitie en militant dogmatisme zijn boven het dak...;))

Beste genie. ASS is een ECHT werkende drug. Bewezen door praktijk.. en God verhoede dat u en uw patiënten nooit persoonlijk in een situatie hoeven te komen waarin de officiële geneeskunde volledig machteloos is en alleen de "niet-officiële" echt redt.

asd 2 behandeling behandeling beoordelingen

Lyudmila, schreef je - de hoofdoorzaak van de ziekte van het denken. Ik bood je de mogelijkheid van een geschikte gedachte) om medicijnen in te nemen, dat is alles.

// Wat betreft de ASD - het meest interessante is waarom Dorogova vol is, ik ben persoonlijk al 2,5 kg afgevallen, hoewel ik niet veel drink. Sinds ik onlangs drink en ik heb geen zelf-röntgen-echografie), maar volgens mijn gevoelens zal ik geen kleinigheden schilderen, maar het lijkt te helpen.

Over "gefokt" - dit is complete onzin. Er zijn medicijnen die ongeveer 2 duizend kosten, met een heleboel patenten, gepromoot, met consultants aan de lijn en gratis levering. En om de een of andere reden schrijven mensen over dit medicijn. Wie moet fokken voor 150 roebel?

asd 2 beoordelingen

Kijk goed naar ASD -2, het heeft een positief effect op het zenuwstelsel, wat erg belangrijk is bij de behandeling van kanker

Bekend met twee mensen die kanker met ASS hebben genezen

Victoria, ja ik weet het. Ik dronk van een maagzweer. Er zijn geen zweren meer))) en nu drink ik het om het te voorkomen, de vlucht is prachtig))) maar ASD 3 stinkt nog steeds, het kan hun hete hoofden genezen))))

mensen, er is zoiets als ASD 2 en 3 is wat een stinkende vuilnis. Het kost 150 roebel in een veterinaire apotheek. Als je iemands draad uit een spuit giet, kunnen alle kleren worden weggegooid. Er zal een stinkende mars zijn)))))

Zelf gebruik ik constant ASD-2) heelt alles letterlijk. Een spierspanning werd uiteindelijk alleen genezen

Dit is echt een heel goede zaak. Ik werk in een apotheek, ik maak zelf zalven, waaronder de ASS-fractie. Maar om het te kopen, sturen we mensen naar de markt, je kunt het nergens anders kopen. Haar geur is vreselijk smerig, je zult het niet vergeten, je moet in maskers werken. Na het aanbrengen merken mensen dat het veel helpt.

Ik kan niet zeggen dat ik een goed geïnformeerd persoon ben, de gebruikservaring is te klein. Maar als hij dat is, staat hij altijd klaar om te delen. Naar mijn mening is ASS geen medicijn (dit is een opmerking aan het begin van het artikel) en kan het geen medicijnen vervangen. Het is een immunostimulans.

Lees meer over het antiparasitaire programma. Wegkomen van wormen en andere oneerlijkheid. Er is ook een groep in contact over de drugassistentie, ze zeggen dat het helpt.

Asd fractie 2 helpt het meisje tegen tuberculose Tuberculose werd zelfs tijdens de oorlog met dit middel behandeld. Dit medicijn wordt gebruikt om de beginfase van kanker te behandelen. Veel van hun kennissen zijn hersteld van verschillende ziekten. Zeer goede remedie. Lees beoordelingen als je me niet gelooft.

Mijn moeder had kanker, was genezen! Eerst deed ze scheikunde, daarna een operatie... en op dit moment werd mijn grootvader ook ziek, maar blijkbaar zal hij niet kunnen herstellen. als je iemand hebt met kanker, raad ik je aan om het medicijn "ASD fractie 2" te drinken voor preventie, het is niet duur, onschadelijk en velen geloven (en ik ook) in de effectiviteit ervan! Je kunt over hem googelen

Als je de geur van het medicijn ASD 3f overleeft, dan zal het helpen. Smeer 21 dagen op een beschadigde huid. Het helpt niet alleen bij acne, maar ook bij zweren, psoriasis. Lees online beoordelingen. Maar de geur is onwerkelijk.

Lees over ASD 2 Dorogova. Ik zag mensen die hielpen.

Ik kende twee ASS's die besloten in dit eng ruikende medicijn te geloven en de traditionele behandeling lichtzinnig te nemen. Vrouwen zijn overleden.

Het artikel zegt dat waterstofperoxide niet alleen in Rusland en in de GOS-landen wordt gebruikt. In welke kliniek wordt waterstofperoxide in onze tumor geïnjecteerd in plaats van eruit te worden verwijderd? Hoewel, als hij niet langer een operabele patiënt is, ze daar alles nemen en drinken: chrysostomie, allerlei andere infusies, en misschien worden ze omwille van het experiment in de tumor geïnjecteerd. Maar ik denk dat het thuis is.

Over welke onzin heb je het? Wat zijn de lijken van lijken? Die is vermoord door concurrentie. Wees niet dom, meisjes, lees betrouwbare bronnen.

Wat betreft de fractie 2-ASD, dit is echt een medicijn, het is al 100.500 jaar bekend.

Irina, dit medicijn - ASD, fractie - 2, wordt verkocht in dierenklinieken en veterinaire apotheken. Ik drink het zelf al een aantal jaren. Oncologische ziekte. Ik heb het onlangs in Perm gekocht, het kost 250 roebel. Ik neem 5 dagen in 2 ml, weggespoeld met sterke thee en dan ongeveer een uur om niet te eten. Twee dagen vrij en weer vijf dagen drinken. Dus drie weken, dan twee weken - een pauze. En doorgaan. Over het algemeen is alles goed geschilderd in de tijdschriften "Gezond". Bekijk de oude releases. Voor de hand herinner ik me het jaar niet meer.

het is kanker, we hadden hetzelfde met Chernysh, die in onze overmatige blootstelling was. Alleen ondersteunende therapie, we hebben toen alles geprobeerd, en ASS hielp niet, en Vitebsk, en folkremedies. De kat van de eigenaar beslist wat hij moet doen

ASD-2. mening. beoordelingen

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Omdat Je bent niet ingelogd. Binnenkomen.

Omdat het onderwerp is archivering.

Geef me alsjeblieft ook antwoord over overgewicht. Privé kunt u hier. dank.

En mijn schoonmoeder na de oncologische operatie neemt deze byaku. :-) Helpt of niet - het is moeilijk te zeggen.

Geheimen van het diergeneesmiddel ASD-fractie 2

Veel artsen in de twintigste eeuw begonnen over dit medicijn te praten toen ze het in de oncologie gebruikten. Bovendien hielp het medicijn bij zowel goedaardige als kwaadaardige gezwellen. Op dit moment zijn er geen exacte studies van dit geneesmiddel op het gebied van kanker, maar er zijn veel recensies, zowel op internet als onder oncologen.

Rassen

2012-11-16 07:43:00# 5
Soort medicijnOmschrijving
ASS 2Meestal gebruikt voor uitwendig gebruik. Zeer goed voor melanoom en andere kwaadaardige gezwellen op de huid..
ASD 3Vrij giftig en wordt gebruikt in kleine doses. Verbetert het immuunsysteem in kleine doses, verhoogt het aantal fagocyten, macrofagen, enz..

Vaker wordt het gebruikt in de laatste fasen, wanneer er niets meer te verliezen valt. Het belangrijkste is om de belangrijkste onderhoudstherapie niet te verlaten: chemo - en radiotherapie.

Omschrijving

Het medicijn zelf is vrij verkrijgbaar in elke veterinaire apotheek. Uitgevonden door A.V. Wegen in de Sovjettijd. Heeft een zeer specifieke, vieze geur. Gemaakt van vlees en beendermeel. Het is geen medicijn en wordt vaak gebruikt om de groei van vee te vergroten.

De verdraagbaarheid van het medicijn zelf kan verschillen, dus hier is het noodzakelijk om een ​​individuele dosering te selecteren. Bij hoge temperatuur wordt de bot- en vleesmassa afgebroken en komt de hoofdsubstantie van dit medicijn vrij.

Er waren geen wetenschappelijke tests en het medicijn is geen medicatie. In de Sovjettijd was dit medicijn geclassificeerd. Vaak gebruikt in combinatie met chemotherapie om het effect van de hoofdbehandeling te verbeteren. ASD 2 heeft, in tegenstelling tot ASD 3, minder toxiciteit en is daarom veilig voor mensen.

Bevat:

  • Een mengsel van organische stoffen.
  • Amines.
  • Ammoniumzouten.
  • Beendermeel tot 15%.
  • Lipiden.
  • Amides.
  • Cyclische koolwaterstof.
  • Cyclische koolhydraten.
  • Eiwit.
  • Carbonzuur.
  • Choline ether carbonaat.
  • Aminozuren.
  • Ammoniumzout.
  • Anorganische stikstofverbinding.

Positieve effecten

  1. Afschaffing van parasieten.
  2. Snelle weefselregeneratie.
  3. Verhoogde eetlust,
  4. Normalisatie van de spijsvertering en het hele spijsverteringskanaal.
  5. Vermindert de zuurgraad in de maag en normaliseert de vertering van eiwitten.
  6. Antiseptische en antibacteriële eigenschappen.
  7. ASD fractie 2 is echt een applicatie voor oncologie. Effect op hormoonafhankelijke tumoren: prostaatkanker, ovariumtumor, borstsarcoom.
  8. Beïnvloedt neoplasmata in zenuwweefsel.
  9. Verhoogt de alkalische balans, waar het moeilijk is om tumoren te ontwikkelen en te laten groeien. Dit verkleint de kans op uitzaaiingen..
  10. Inperkingsmetastase bij longkanker, nieren, lever, carcinoom van de testis, hersenen, maag, rectum, alvleesklier, botten, enz..

NOTITIE! In de wereldpraktijk is er geen enkele vermelding van dit medicijn. En veel artsen kunnen hem niet adviseren, omdat zijn actie nog niet wetenschappelijk is uitgelegd en bewezen. Het wordt meestal alleen voorgeschreven voor oncologie in het meest hopeloze geval..

De belangrijkste kracht van het medicijn is natuurlijk het versterken van het immuunsysteem van het lichaam. Een sterke immuniteit begint zelf een kankergezwel te bestrijden en vernietigt deze. Plus - het is best handig voor chemotherapie, omdat daarna het aantal leukocyten daalt en de immuniteit ernstig wordt aangetast.

Welnu, de belangrijkste actie is het creëren van een ongunstige omgeving voor de tumor. Kanker kan zich alleen goed ontwikkelen in een zure omgeving, daarom proberen veel artsen kanker nog steeds te behandelen met frisdrank of andere alkalische geneesmiddelen. Oncologie ASS helpt de zure omgeving te verminderen en alkalisch te maken.

Behandeling van andere ziekten

  • Loopneus, SARS, tonsillitis en andere verkoudheden.
  • Lijster.
  • Myoma
  • Zweer.
  • Trichomoniasis.
  • Impotentie.
  • Astma.
  • Kiespijn.
  • Cystitis.
  • Fibroom.

De methode om het medicijn te nemen

Er zijn twee soorten therapie met dit geneesmiddel. De eerste betreft het inwendig gebruik van een geneesmiddel verdund in gekookt water. De tweede manier is om verschillende lotions op de aangetaste delen van de huid te maken of klysma's te maken.

Schema nummer 1

Helpt bij maagkanker en maagdarmkanaal.

  1. Elke 4 uur elke dag op hetzelfde moment dat we het medicijn innemen.
  2. Bijvoorbeeld: om 8:00, 12:00, 16:00, 22:00.
  3. 5 druppels worden verdund in 100 ml water. Knijp in je neus en drink. Als er een smaak of geur is, drink dan met water.
  4. De eerste vijf dagen drinken we 5 druppels, dan de volgende 5 dagen 10 enzovoort tot we 50 druppels hebben. Daarna nemen we een pauze van 15 dagen en gaan verder met een nieuwe, maar al met 50 druppels.

Schema nummer 2

  1. Giet 150 ml water in een glas.
  2. Voeg 3 ml van het medicijn toe..
  3. We drinken 30 minuten voor de maaltijd 1 keer per dag. Verhoog dagelijks de dosis met 3 druppels. De cursus duurt 4 weken en daarna een week pauze. Maar nu beginnen we niet met 3, maar met 5 druppels.

Klysma

Helpt bij darmkanker, prostaatcarcinoom, baarmoederhals.

  1. Verdun 15 druppels in 30 ml water.
  2. Kies een klysma. Breng een week lang 1-2 keer per dag aan. Daarna nemen we een pauze van 3 dagen, enz..

Regeling V.I. Trubnikova

LeeftijdDosering
1-5 jaar0,5 ml verdund in 50 ml water.
5-15 jaarMeng 0,7 ml met 70 ml water.
15-20 jaar1 ml per 100 ml water.
Na 202-5 ml per 150 ml water.

Je moet een keer per dag een half uur voor een maaltijd drinken. Het kan zowel 's ochtends als' s avonds worden ingenomen.

Om de immuniteit te vergroten

Dit medicijn heeft vrijwel geen bijwerkingen en kan zelfs door gewone mensen worden gebruikt om de immuniteit te vergroten.

  1. 15 druppels worden opgelost in 300 ml water.
  2. We drinken 1 keer per dag een half uur voor de maaltijd. 5 dagen, daarna 3 dagen pauze. De cursus duurt 3 maanden, daarna is een pauze 2 maanden.

Melanoom, borstkanker.

  1. Neem een ​​wattenschijfje of kaasdoek.
  2. Laat 40 druppels vallen en druk op een zere plek.
  3. 2-3 keer per dag lotion gedurende 15-20 minuten.

NOTITIE! Voer alle recepten alleen uit met toestemming van de oncoloog. Houd de dosering bij en overschrijd deze in geen geval. Als u ziek wordt of een slecht gevoel, misselijkheid, uitslag heeft, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het medicijn.

Aanbevelingen

  1. Je kunt het niet alleen met water drinken, maar ook met warme melk.
  2. Het medicijn moet op een koele en donkere plaats worden bewaard. Bewaar het niet in de koelkast.
  3. Het is verboden alcohol te drinken.
  4. Probeer meer plantaardig voedsel te eten: groenten, fruit, fruit, bessen, noten, enz..
  5. Voor kankerpatiënten is het ten strengste verboden om dit medicijn in te nemen zonder medeweten en toestemming van uw behandelende oncoloog. Alleen na overleg en toestemming mag u deze meenemen.

Accepteer of niet?

Het belangrijkste is om voor gebruik uw arts te raadplegen. Voor kankerpatiënten is dit vooral belangrijk, omdat alleen hij weet wat voor soort behandeling is en wat hij het beste voor u kan gebruiken. Als u is verteld dat u dat niet mag, hoeft u niet willekeurig te zijn en ASS te kopen.

Veel artsen en wetenschappers zijn tegen dit medicijn, hoewel er veel positieve recensies zijn die patiënten met graad 3 en 4 kanker op internet achterlaten. Natuurlijk zijn er ook negatieve beoordelingen wanneer patiënten klaagden dat er helemaal geen effect was en dat ze erger werden.

Het al dan niet nemen van het medicijn, de patiënt beslist zelf en koopt het medicijn op eigen risico. Natuurlijk zullen er geen ernstige bijwerkingen zijn, maar u krijgt misschien gewoon niet het resultaat. Het is nog niet bewezen dat ASS F2 een remedie is tegen kanker.

Fractiebehandeling (ASD-2 en ASD-3)

Hallo iedereen!
Niet lang geleden hoorde ik over de fractie (ASD-2 en ASD-3) - over zijn prachtige eigenschappen. Enkele pluspunten, behalve de * magische * geur. dit is iets) nou ja, alcohol is van nature gecontra-indiceerd en langdurig gebruik is niet gemakkelijk. (Ik schrijf niet veel, je kunt erover lezen op internet) Kent iemand dit medicijn? Interessante recensies. Met betrekking tot het onderwerp zouden de daders niet slecht zijn om op deze manier te straffen) prettig en nuttig combineren - zowel straf als voordeel!

2012-04-08 om 22:18

Ongeveer 15 jaar geleden was er een explosie van dit medicijn. En de buitenste en binnenste fracties werden verkocht bij de apotheek. Verschillende mensen behandelden hem voor mijn ogen. Helaas bleek het wonder een mythe. Het effect was alleen in de behandeling van huidziekten. Twee mensen die vochten met kanker stierven. Bovendien, het verloop van de ziekte was volgens de klassieke versie. Er was slechts een licht tonisch effect aan het begin van de ziekte. Ik moet u teleurgesteld hebben, mevrouw Olga, maar het feit blijft.

2012-04-09 om 05:23

Ik zal niets zeggen over ASD-3, maar ASD-2 helpt veel. Ik neem niet aan iets over kanker te zeggen, maar voor sommige ziekten helpt het. De man op wie ik de actie van het preperat zag, mijn vader. De operatie die hij moest uitvoeren was niet langer nodig. Deze bereiding heeft twee minpuntjes, een vreselijke geur (en moet in de koelkast worden bewaard) en een lange receptie.

2012-04-09 om 07:58

bedankt voor de antwoorden.
met betrekking tot ASD-2 heb ik vrienden die letterlijk overeind kwamen omdat het geen succesvolle operatie was en de gevolgen niet ok waren en de persoon loopt nu in zijn gevorderde leeftijd en er zijn niet zulke voorbeelden. Wat betreft fatale gevolgen, men moet eerst overleggen met deskundige mensen op internet, niet alles is uiteengezet hoe goed te nemen met bepaalde aandoeningen, dit is waar het gevaar op alles individueel is en niet het feit dat het is gebeurd door de factie! Het wordt verkocht aan dierenklinieken en is niet erg duur. Andrey, je hebt me niet teleurgesteld. Ik agiteer niet om het te accepteren, alleen de mening van degenen die tegenkwamen is interessant... Nou, hoe zit het met het onderwerp, als het verkeerd is, zelfs de aanwezigheid van de Vrouwe van de factie of de Heer op dagelijkse basis en beseffen wat de geur is, is geen slechte straf)

2012-04-09 om 11:55

Ik las de beschrijving van het medicijn. Iets wat hij me geweldig doet denken. Wat is zijn geur?

2012-04-09 om 12:38

olieachtige vloeistof met een dichte, zware geur die lijkt op een mengsel van copro + afvalwater + vuilstortkoker. iets zoals dit. moeilijk te omschrijven (beendermeel en kikkers... samenstelling dan)). Het belangrijkste is om de fles NIET te openen) door de rubberen stop met een naald te prikken en in een spuit te doen, die vervolgens van de naald te verwijderen, zoveel als nodig is te druppelen en het resterende residu af te tappen (verwijder de naald niet), bewaar alles in een pot en bedek het met folie of een deksel en in een zak en in de koelkast! neem strikt op een lege maag en 1 uur voor de maaltijd en niet in zijn pure vorm (je zult alles zo verbranden) en met gekookt koud water (het aroma wordt intenser in warm))) en. Ruik NIET wat je drinkt! In feite is het niet zo eng en gemeen, je went aan alles als je wilt leven en gezond wilt zijn, en vooral geloof en morele kracht en geduld wilt verwerven! Het is goed als er een sterke persoon in de buurt is die me kan ondersteunen, en zo niet, dan moet ik mezelf positief opstellen! Sta op van je knieën en schuif als een tank zonder vooruit te kijken op problemen! Wat betreft de doseringen en de cursus, alles is individueel geschreven, gewoon in algemene termen en toch, klein beginnen en verhogen, en omgekeerd, en je kunt geen alcohol drinken! Hoeveel keer per dag en hoeveel druppels enzovoort, zegt degene die dit begrijpt al, geen zelfbehandeling op zich!

2012-04-09 om 14:12

Ik zal verduidelijken dat kankerpatiënten niet aan het medicijn zijn overleden, maar aan de ziekte. Ik wilde alleen maar zeggen dat hij niet hielp bij kanker.

2012-04-09 om 15:30 uur

waarschijnlijk was ook alles begonnen (. Ik had kennissen - een vrouw leed ongeveer 50 jaar aan chemie en overleefde en ziet er jong uit in 63, ondanks het verleden. Ze leed tot de leeftijd van 30 jaar, en toen werd alles weer normaal en baarde zelfs een kind, en toen over Kylie We hebben allemaal dezelfde lamprei en andere sterren gehoord.Alles is individueel en helaas zitten we niet in een sprookje en is er geen toverstaf om alles snel op te lossen ((je moet alles snel oplossen en niet slepen.. Breuk is een van de opties om te bewaren, zo niet helemaal laat. laten we niet praten over trieste dingen. we moeten geloven in de beste-)

2012-04-09 om 20:25

Ja, als de ziekte plotseling is opgetreden, moet je tot het einde vechten, alle functies gebruiken, vooral medicijnen met positieve ervaring.

2012-04-10 om 02:07

Ja, maar één medicijn is soms van weinig belang, geloof in zichzelf en in God, en om jezelf op te zetten voor positiviteit, wat belangrijk is. Er waren veel gevallen waarin experimenten werden uitgevoerd, ze gaven medicijnen aan sommige patiënten en anderen suggereerden dat er ook medicijnen waren maar dat er gewoon water was))) en degenen die water sneller hadden hersteld)) hier is het de kracht van het denken. maar op zichzelf zijn er gevallen waarin zelfhypnose niet genoeg is, je moet beide medicijnen combineren en de overtuiging dat je moeilijkheden kunt doorstaan, opstaan ​​en dit alles als een nare droom vergeten en blijven leven en genieten met positieve-)!

2012-04-11 om 23:45

God verhoede, iedereen in je leven denkt na over de geschiktheid van dit medicijn! Wanneer het noodlot toeslaat, haasten mensen zich tot het uiterste. Dit medicijn is bedoeld voor de behandeling van dieren. En niet elke arts zal de verantwoordelijkheid nemen om het aan een persoon voor te schrijven. En iedereen die vanaf een extreem punt naar hem moest kijken, zal uw enthousiasme niet kunnen delen bij het bespreken van de vraag die u heeft gesteld, mevrouw Olga. Je kunt op veel andere manieren plezier beleven aan slaven..

2012-04-12 om 04:30 uur

Madame TALI, bedankt voor uw mening over dit onderwerp. Ik maak niemand onrustig, maar vroeg gewoon naar dit medicijn! Ik weet dat het in eerste instantie alleen bedoeld was voor dieren, maar daarna begon het mensen te helpen (na de experimenten en de overtuiging dat er geen kwaad zou kunnen) en dergelijke vrienden waren er, aan wie de factie substantieel heeft geholpen. Veel medicijnen worden aanvankelijk niet getest op mensen. Elke persoon beslist hoe te leven en om te gaan met moeilijkheden. Als ik een behandeling met dit medicijn zou volgen, zou ik tot nu toe 1000% kunnen claimen, alleen informatie van degenen die het zelf of vrienden hebben geprobeerd. Wat de slaven betreft, er zijn natuurlijk veel manieren) op zichzelf zal niemand iemand met een fractie met geweld behandelen, dit is geen grap, maar haar geur is al erg interessant) Kopro rust.

2012-04-12 om 14:01

Goed moment van de dag. Ik zal een geheim delen - hoe je dit medicijn moet nemen, zodat er helemaal geen geur meer is. Door mij persoonlijk gecontroleerd en uitgevonden. Zo. We nemen bij de apotheek een pakje Viardo-forte capsules in. Dit preparaat is gekleed in een zachte, grote gelatinecapsule. We nemen twee spuiten. Beter dan vijf. We maken beide naalden los van de spuiten, zodat ze deze vervolgens rustig en gemakkelijk bevestigen en verwijderen uit de spuit. We nemen één spuit. We zetten een naald op. We doorboren de capsule vanaf het einde met het medicijn en halen de olie eruit (je kunt het drinken - dit is tarwekiemolie). Koppel vervolgens de spuit los van de naald (om de capsule niet tweemaal te doorboren). Nu hebben we deze spuit niet nodig. We nemen er nog een. We zetten een naald op en halen een kleine hoeveelheid ASS uit de fles. In de regel is het 1 ml. - neemt gewoon zoveel gelatinecapsule. Koppel de naald los. Voorzichtigheid! druk niet op de spuit! anders lekt er vloeistof. Nu bevestigen we de spuit aan de naald, waarvan de punt in de capsule zit. En we beginnen het medicijn te introduceren. Na verloop van tijd zal het moeilijk worden. Omdat er in de capsule naast het medicijn ook lucht is. Vervolgens - we brengen de punt van de naald naar de luchtdruppel - houden de capsule omhoog en strekken deze uit - waardoor een vacuüm ontstaat. De capsule zal een beetje aarzelen. We draaien de capsule naar beneden - het medicijn gaat naar het einde van de spuit en de lucht wordt uit de capsule opgenomen. En we laten de zuiger los - een beetje knijpen - het medicijn zal gemakkelijk de capsule binnendringen. Maar probeer het niet te vol te doen - want als je de naald eruit haalt - een overmatig gevulde vloeistof, die onder druk uit de capsule zal spuiten. De laatste fase - het verwijderen van de naald uit de capsule moet worden uitgevoerd onder een stroom koud water onder de kraan. Per ongeluk besprenkelde druppels gingen meteen in het riool. We hebben ook een kopje water of melk bij de hand. Zodat onmiddellijk na het verwijderen van de naald en het spoelen met water, het medicijn dat uit de capsule komt, de capsule drinkt. Omdat ASS bijna onmiddellijk gelatine oplost. Maar je hebt tijd om te drinken - zonder te ruiken. Vervolgens nemen we de spuiten die overblijven - doen de naalden aan en sluiten ze af met doppen van de naalden. En gooi het weg.

13-09-2016 om 20:23

Mijn goede vriend genas pulmonale tuberculose met behulp van ASS Het was waarschijnlijker dat de moeilijkste chemotherapie met antibiotica tegen tbc gedurende zes maanden niet verbeterde en er werd besloten haar over te zetten naar reservetherapie, dat wil zeggen, de tweede rij, ze zijn nog moeilijker en zelfs nog destructiever voor de gezondheid, maar één Een ervaren tbc-specialist, die ik vond, vertelde haar dat we voorlopig met dezelfde antibiotica zouden vertrekken, maar dat we de ASD aan het verbinden waren. Hij zei dat ze zeggen dat ik het niet officieel kan voorschrijven, het medicijn is veterinair, maar we hebben uitstekende resultaten behaald. Hoe ze het in een apart nummer dronk, ze is een echte heldin voor de jongens. Ik weet niet meer wat de SDA 2 of 3 was, maar hij rook vreselijk naar een goed verval. Naar mijn mening ASD 2. Na 4 maanden op de röntgenfoto van de longen was er een geweldige positieve dynamiek, na 7 maanden was het gezond, het is nog steeds gezond vandaag. Dus wat helpt nog meer.

13-09-2016 om 20:47

Marina, 38 jaar oud
Moskou, Rusland Marina, maar veroorzaakte dit niet de manier om ASS-ongemak in de maag of slokdarm op te nemen, vooral bij langdurig gebruik? Aangezien niet-verdunde ASS het slijmvlies verbrandt en het moment van contact van het medicijn met het slijmvlies niet kan worden voorkomen, kan het drinken van veel water het gladstrijken, maar het maagdarmkanaal niet beschermen tegen contact met onverdund preparaat. / of slokdarm. Hoe gaat het ermee?

13-09-2016 om 20:57

ASD-2 wordt ingenomen met water of thee (als de patiënten erg gevoelig zijn!) En gedoseerd gedoseerd, druppelsgewijs en met een kleinere dosis op een lege maag) tolereren we de smaak! Er is niets aan de hand en er zijn geen bijwerkingen! Hij helpt, maar niet elke arts zal hem zeggen en / of kennen! (

De geur is vreselijk. smaak, tolerantie, het belangrijkste is om jezelf voor te bereiden op verbetering! Ik dronk met water! Rustig aan! Het is noodzakelijk om te drinken op de loggia of in de sanitaire unit))) de geur is sterk (en NOG (!) _ Geen alcohol, zelfs geen bier. Cursus min 4 maanden!

14-09-2016 om 20:41

In de oudheid van de Sovjet-Unie werkte ze in een apotheek. zalf met ASS werd zelden voorgeschreven. Zelf gekookt en collega's. De geur is doordringend in de hele apotheek. Ze zeiden dat het uiterlijk goed helpt, maar ik heb geen beoordelingen gehoord. Deze factie werd als onaantastbaar behandeld, omdat 'deskundige' arbeiders zeiden dat het een uittreksel was van lijken (waarschijnlijk dieren), maar er was geen officiële vermelding van de samenstelling. :-)

14-09-2016 om 20:53

ASD-fracties werden aanvankelijk ontwikkeld als een diergeneesmiddel. In de 60-70 jaar van de vorige eeuw. De ontwikkelaar is overleden, het project is nooit voltooid. Op dit moment zijn deze medicijnen niet officieel geregistreerd als medicijnen, alleen als voedingssupplementen. En verkocht in allerlei "Health Stalls". (niet alle soorten)

14-09-2016 om 22:16

. ASD-fractie 2 K. heeft zichzelf bewezen als het meest effectieve medicijn voor de behandeling van gastro-intestinale, pulmonale, huid..
Er is een veel effectievere en betaalbare tool! Ja, en niet ver van het onderwerp! http://medportal.ru/mednovosti/news/2014/10/13/407fecalmed/

2016-12-04 om 18:56

Niet alle fabrikanten doen het goed, welke fabrikant heeft u gekocht? Veel vervalsingen en receptfouten... niet consumenten, maar van de wetenschap vertelde me ooit - wat ze goed doen in Armavir is geverifieerd, ik raad dit aan... anderen twijfelen. Ze kunnen dit niet openlijk zeggen. Omdat de diergeneeskunde al in het probleem zit. En menselijke artsen kunnen het niet aanbevelen, omdat het medicijn is overgebracht naar het veld van de diergeneeskunde, hoewel het is ontwikkeld. Nou, we hebben veel via J. U.. Veel succes

2016-12-04 om 19:01

In 1943 ontvingen de laboratoria van verschillende wetenschappelijke instituten van de USSR een geheime overheidsopdracht voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie medicijnen. Dit medicijn moest menselijke en dierlijke organismen beschermen tegen straling, bijdragen tot een aanzienlijke verhoging van de immuniteit en tegelijkertijd goedkoop en betaalbaar zijn voor massaproductie. Veel onderzoeksgroepen konden deze taak niet aan..

Alleen VIEV (All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine) in 1947 kon een ontwikkeld medicijn presenteren dat aan alle vereisten voldoet. Laboratorium onder leiding van een getalenteerde experimentator, Ph.D. A.V. Duur, ik gebruikte een onconventionele aanpak in mijn werk. Als grondstof werden kikkers gebruikt en als verwerkingsmethode werd gekozen voor thermische sublimatie van weefsels met vloeibare condensatie. De aldus bereide vloeistof had antiseptische, wondgenezende en stimulerende eigenschappen. Het medicijn heette ASS, dat wil zeggen Dorogovs antiseptische stimulator.

Als Dorogov oorspronkelijk kikkers gebruikte als de eerste grondstof, begon hij later vlees- en beendermeel te gebruiken. Dit had geen invloed op de eigenschappen van het resulterende preparaat, aangezien de hoge temperatuur tijdens thermische sublimatie informatie "wist" over welk type organisme als grondstof werd geselecteerd. De eerste verkregen fractie was in wezen water en had geen biologische waarde. Volgende fracties, de tweede en derde, bleken oplosbaar in water, alcohol en vet door stoffen die uniek waren in hun eigenschappen. Namelijk ASD-fractie 2 en ASD-fractie 3 zijn ontworpen om mensen en dieren te beïnvloeden.

ASD fractie 3 wordt alleen gebruikt voor uitwendig gebruik. Experimenten hebben aangetoond dat dit medicijn effectief alle soorten schimmels, huidparasieten vernietigt en wonden desinfecteert. Bovendien heeft ASD 3, officieel alleen gebruikt in de diergeneeskunde, uitstekende resultaten laten zien bij de behandeling van verschillende huidpathologieën, zoals acne, eczeem, dermatitis, neurodermitis, trofische ulcera. Bovendien hielp ASD-3 zelfs effectief bij psoriasis, dat tot dan toe niet toegaf aan medicamenteuze behandeling. Menselijke behandelingsexperimenten uitgevoerd op vrijwilligers.

ASD-fractie 2 werd verdund met een waterige oplossing en gebruikt als een intern en extern therapeutisch middel. Dierproeven overtroffen alle verwachtingen - de behandeling van verschillende ziekten was zeer effectief en had geen bijwerkingen. De meest succesvolle resultaten werden behaald met het gebruik van ASS-2 in combinatie met andere medicijnen..

Er is een groot aantal onderzoeken uitgevoerd naar het gebruik van ASS-2 voor de behandeling van een aantal pathologieën van organen en systemen. ASD-2 was buitengewoon effectief voor de behandeling van bronchiale astma, waartegen het geneesmiddel nog geen effectieve remedies had gevonden. Met hulp van vrijwilligers werd ASD-fractie 2, een menselijk gebruik, bestudeerd. Als gevolg van het effect van het medicijn op het lichaam werden de functies van het endocriene, immuun-, zenuw- en andere systeem normaal. Spataderen werden genezen, langdurig gebruik van het medicijn droeg bij tot een verhoogde elasticiteit van weefsels en huid, waardoor het lichaam werd verjongd. Op het gebied van gynaecologie was ASD-2 het meest effectief bij het succesvol behandelen van chlamydia, trichomoniasis, vleesbomen, fibroom, mastopathie, borst- en baarmoederkanker.

Na grootschalige studies werd het medicijn met succes gebruikt in ziekenhuizen en klinieken waar staatslieden werden behandeld. Snel genoeg begon het medicijn populair te worden bij de grote massa mensen - eerst in Moskou, daarna in andere steden. Dorogov A.V. ontving duizenden dankbrieven van genezen patiënten, die door de officiële geneeskunde als hopeloos werden erkend. De huidige situatie vereiste de erkenning van ASD-2 als een officieel medicijn bedoeld voor de behandeling van mensen. Tegen die tijd heeft ASD-fractie 2 zichzelf bewezen als het meest effectieve medicijn voor de behandeling van gastro-intestinale, pulmonale, huid-, oncologische, gynaecologische en hart- en vaatziekten. Maar de wetenschappelijk-medische werkers die de hoogste functies bekleden bij het ministerie van Volksgezondheid (kandidaten voor wetenschappen, artsen, academici) waren jaloers op het feit dat zo'n effectief multifunctioneel medicijn niet door artsen was uitgevonden, maar door een dierenarts.

Ze begonnen een zekere druk uit te oefenen op Dorogov, eerst een hint en vervolgens 'sterk adviserend' om de naam van het medicijn te veranderen, waarbij de letter 'D' uit de afkorting werd verwijderd en tegelijkertijd een aantal hooggeplaatste 'beroemdheden' van de geneeskunde als coauteurs op te nemen. Wetenschappelijke ambtenaren wilden niet alleen een deel van het auteursrecht voor de uitvinding ontvangen, maar ook de geheimen van de bereiding van het medicijn leren kennen. Dorogov weigerde, waarvoor hij betaalde - het parket van het district Ukhtomsky opende een strafzaak tegen hem en beschuldigde hem van het commerciële gebruik van ASS. Er is een onderzoek uitgevoerd waarbij is getracht mensen te vinden die door de drug zijn getroffen. Maar deze inspanningen waren tevergeefs - er vielen geen slachtoffers. Bovendien bleek dat Dorogov met zijn persoonlijk geld twee faciliteiten creëerde voor de productie van het medicijn - voor het Instituut voor Diergeneeskunde en voor thuisgebruik. Dankzij de tweede installatie vond de ontwikkeling en creatie van ASD's zo snel mogelijk plaats. Uit het onderzoek bleek ook dat de wetenschapper het medicijn verstrekte en mensen gratis adviseerde over het gebruik ervan. Als gevolg hiervan werd de zaak gesloten..

Dorogov zette zijn onderzoeksactiviteiten voort en onthulde een ander gebied voor ASS-fractie 2, voor menselijk gebruik. Zenuwoverbelastingen, verstoringen in de activiteit van het endocriene systeem leiden bij veel mannen tot prostatitis. Als ASD-2 wordt gebruikt als een van de behandelingscomponenten, is de genezing snel en effectief. Bovendien helpt het medicijn, preventief genomen, het metabolisme te verbeteren, het lichaam van gifstoffen te reinigen, de vitaliteit te verhogen.

De hoogste partijleiders gaven aanwijzingen om het effect van de drug op gevangenen te bestuderen. ASD-2 werd voornamelijk gebruikt voor de behandeling en preventie van tuberculose, wat wijdverbreid is in detentiecentra. Hierdoor was het mogelijk de sterfte meerdere keren te verminderen. Het gebruik van ASS heeft ertoe geleid dat veel medicijnen niet meer opgeëist zijn. Tegelijkertijd hebben militaire artsen de ASS met succes getest, omdat ze veel mensen, waaronder hooggeplaatste, hebben genezen van ernstige ziekten. In 1952 nam de farmacologische commissie van het Ministerie van Volksgezondheid van de USSR ASS (fracties 2 en 3) op in het farmaceutische naslagwerk en keurde het gebruik van het medicijn goed. Als gevolg hiervan werd ASD gek in Moskou - mensen stonden dagen en nachten in rijen in een fles met een vloeibare fractie. Tegelijkertijd gingen wetenschappers door met het grondig onderzoeken van ASS, waarbij de fysisch-chemische kenmerken en eigenschappen, biologische activiteit en farmacologische effectiviteit werden bestudeerd. Voortdurende verbetering van de productietechnologie van het medicijn.

Alexey Vlasovich Dorogov werd geboren in 1909 in de familie van een boer in het dorp Khmelinka, provincie Saratov. Van kinds af aan toonde de toekomstige wetenschapper zijn uitstekende capaciteiten op het gebied van muziek. Alexey had een geweldig gehoor, zong perfect, leerde zelfstandig accordeon, gitaar en fluit spelen. Maar hij koos het levensveld van Dorogov in een andere sfeer. Zijn moeder hield zich bezig met verloskunde, genezing, chiropractie, geneest met samenzweringen. Misschien bepaalde dit op de een of andere manier Dorogovs keuze voor zijn toekomstige beroep. Alexey Vlasovich studeerde met succes af aan het Veterinary Institute, studeerde aan de graduate school en werd later uitgenodigd om te werken bij het All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine. Tegen de tijd dat de ASD werd opgericht, had Dorogov al solide wetenschappelijke ervaring - 26 serieuze wetenschappelijke werken, 5 bewezen uitvindingen. Het creëren van een medicijn dat menselijke en dierlijke organismen effectief kan beschermen tegen verschillende manieren van massavernietiging, is voor een wetenschapper een kwestie van leven geworden. En zijn doel was een succes! Maar ambtenaren plaatsten de ene barrière na de andere en verhinderden de wijdverbreide verspreiding van een effectief medicijn. Een getalenteerde wetenschapper heeft veel energie en zenuwen gestoken in de strijd tegen machtige jaloerse mensen. In 1954 werd Dorogov, die een hartaanval kreeg, ontslagen bij het Institute of Veterinary Medicine. Ondanks dat hij naar hoge instanties ging, werd de wetenschapper nooit weer aan het werk gezet. Er werd geen rekening mee gehouden dat de maker van ASS de Staatsprijs voor zijn uitvinding ontving. Ongeveer een jaar na het ontslag van Dorogov werd zijn laboratorium ontbonden. De wetenschapper stierf in de herfst van 1957, voordat hij de leeftijd van vijftig bereikte...

Moderne wetenschap of "alchemie"?

Er is een standpunt dat Dorogov bij het creëren van de ASS handelde volgens de methoden van middeleeuwse alchemisten. Misschien wordt ASD om deze reden vaak een elixer genoemd. De dochter van de onderzoeker, Olga Alekseevna, kandidaat voor medische wetenschappen, homeopathisch arts en immunoloog, heeft een vaste mening over dit onderwerp. De essentie ervan komt erop neer dat er geen reden is om de wetenschapper te beschuldigen van de pseudowetenschap van de methode: blijkbaar geloofde Dorogov dat, net zoals houtskool een sorptiemiddel is, organische vervalproducten als desactiverende middelen kunnen dienen, dat wil zeggen, het voorkomen van schadelijke effecten op het lichaam. En deze benadering heeft geen direct verband met de ideeën van middeleeuwse alchemisten.

Waarom ASS niet officieel wordt erkend?

Op deze vraag is nog geen duidelijk antwoord. In de loop van de jaren sinds de uitvinding kon het medicijn duizenden levens redden en de gezondheid van veel mensen helpen behouden. Maar al meer dan 60 jaar wordt ASS officieel alleen gebruikt in de diergeneeskunde en dermatologie. U kunt alleen medicijnen kopen in veterinaire apotheken. De partijnomenclatuur en functionarissen waren niet geïnteresseerd in revolutionaire transformaties op medisch gebied. Daarom werd het medicijn geclassificeerd en na de dood van Dorogov werd het onderzoek op dit gebied stopgezet. ASS werd vergeten. Tegenwoordig vecht Olga Alekseevna, de dochter van Dorogov, voor de introductie van ASS onder de middelen die officieel zijn goedgekeurd voor de behandeling van mensen. Groepen enthousiastelingen gebruiken officieus ASS in behandeling en met constant succes. ASD-fractie 2 kan veel mensen helpen, de genezende eigenschappen van dit medicijn hebben een groot potentieel en hebben een gedetailleerd onderzoek nodig.

Wat is ASS?

ASS is een product van thermische afbraak van organische materialen van dierlijke oorsprong. Krijg het medicijn door droge destillatie op hoge temperatuur. De grondstof is vlees en beendermeel, bot en vleesafval. Tijdens het sublimeren van een stof van organische oorsprong worden elementen afgebroken tot componenten met een laag molecuulgewicht.

Het is geen toeval dat het medicijn een dubbele naam heeft: een antiseptisch stimulerend middel. De naam bevat de essentie van het effect van het medicijn op het lichaam. Een uitgesproken antibacterieel effect wordt gecombineerd met adaptogene functie. ASS wordt niet afgestoten door een levende cel, omdat het qua structuur ermee overeenkomt, de placenta en weefselbarrière binnendringt, geen bijwerkingen veroorzaakt, de hormonale achtergrond herstelt, het perifere zenuwstelsel normaliseert en de weerstand van het lichaam tegen verschillende schadelijke effecten verhoogt. Dergelijke definities als een weefselpreparaat, biogeen stimulerend middel zijn behoorlijk toepasbaar op ASS. Sprekend over de ASS van fractie 2, het gebruik van dit medicijn voor mensen, moet allereerst de belangrijkste unieke eigenschap worden opgemerkt: ASS is niet bestand tegen alle soorten microben, maar verhoogt de afweer van het lichaam die elke microbe aankan. De immunomodulerende eigenschappen van ASS zijn te wijten aan het feit dat het medicijn gemakkelijk in de metabolische processen van het menselijk lichaam kan worden geïntegreerd, het de normale werking van cellen herstelt en zorgt voor een optimale werking van alle vitale systemen.

Een breed scala aan therapeutische effecten maakt het gebruik van een antiseptisch stimulerend middel mogelijk voor ziekten van verschillende etiologieën. Dit zijn astma, hormoonafhankelijke tumoren, onvruchtbaarheid, eczeem, psoriasis en vele andere ziekten. Het medicijn is betaalbaar en volledig onschadelijk voor het lichaam, niet verslavend. Bij slechts één ASS is fractie 2 niet perfect - het heeft een heel specifieke geur. Het is onmogelijk om het medicijn van dit "aroma" te ontdoen, alle pogingen zijn mislukt - de ontgeurde antiseptische stimulator verliest zijn actieve eigenschappen. Als het gaat om leven en gezondheid, kunnen kleinigheden als de onaangename geur van een medicijn worden verwaarloosd. Meestal wordt ASD-2 letterlijk genomen met je neus geknepen..

Het preparaat bevat: carbonzuren, cyclische en alifatische koolwaterstoffen, amidederivaten, verbindingen met een actieve sulfhydrylgroep, water.

Uiterlijk: vloeistof van geel tot donkerrood (meestal lichtgeel met een bruinachtige tint).

Eigenschappen: hoge oplosbaarheid in water, doordringende specifieke geur.

Het medicijn is bedoeld voor uitwendig en intern gebruik.
ASD-fractie 3

Het preparaat bevat: carbonzuren, cyclische en alifatische koolwaterstoffen, pyrrooldialkylderivaten, alkylbenzenen en gesubstitueerde fenolen, alifatische amiden en amines, verbindingen met een actieve sulfhydrylgroep, water.

Uiterlijk: dikke olieachtige vloeistof (kleur van donkerbruin tot zwart).

Eigenschappen: hoge oplosbaarheid in alcohol, dierlijke en plantaardige vetten, onoplosbaarheid in water, scherpe specifieke geur.

Het product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik..
Therapeutisch effect

Het medicijn ASD fractie 2 wordt meestal oraal ingenomen, in dit geval activeert het effectief het centrale en autonome zenuwstelsel, stimuleert het de afscheiding van spijsverteringsklieren, motorische activiteit van het spijsverteringskanaal, verhoogt het de activiteit van weefsel en spijsverteringsenzymen, normaliseert het spijsverteringsproces, verhoogt de weerstand van het lichaam (weerstand), normaliseert intracellulair ionenuitwisseling.

Uitwendig gebruik van ASD-2 wordt voorgeschreven als het nodig is om het reticulo-endotheliale systeem te stimuleren, trofisme te normaliseren en de regeneratie van beschadigde huid en zachte weefsels te versnellen, antiseptische behandeling van beschadigde weefsels uit te voeren en ontstekingsremmende therapie uit te voeren.

Het medicijn ASD-3 volgens GOST 12.1.007-76 behoort tot de 3e klasse van gevaarlijke stoffen (matig gevaarlijke stof) en wordt alleen extern gebruikt. In aanbevolen doseringen irriteert het niet, is het antiseptisch, bevordert het de regeneratie van beschadigde weefsels, stimuleert het het reticulo-endotheliale systeem.

Doseringsschema van fractie 3 voor specifieke ziekten:

Schimmelziekten van de huid. 2-3 keer per dag de aangetaste plekken wassen met zeep en olie, smeren met onverdunde ASD-3-oplossing;
Huidziekten (neurodermitis, psoriasis, trofische zweren, eczeem, enz.). Comprimeert met ASD-3 verdund in plantaardige olie in een verhouding van 1:20. Neem binnen ASD-2, 1-2 ml per ½ kopje water, op een lege maag, 5 dagen, een pauze van 2-3 dagen. Bij herhaling van de ziekte wordt herhaalde behandeling uitgevoerd..

ASD fractie 2, menselijk gebruik

De behandelmethode met het medicijn ASD Fractie 2 is ontwikkeld door A. V. Dorogov.
Standaard dosering: 15-30 druppels ASD-2 per 50-100 ml gekoeld gekookt water of sterke thee, 2 maal daags 20-40 minuten voor de maaltijd op een lege maag ingenomen.

Doseringsschema: de duur van het innemen van het geneesmiddel is 5 dagen, daarna een pauze van 3 dagen. De cyclus wordt herhaald tot volledig herstel..

Schema voor het nemen van ASS fractie 2 voor specifieke ziekten:

Gynaecologische ziekten. ASD 2-fractie oraal volgens het standaardschema, douchen met 1% waterige oplossing tot volledig uitgehard;

Hypertensie. Het doseringsschema is standaard, maar u moet beginnen met 5 dopjes. 2 keer per dag, dagelijks één voor één toevoegen om op 20 te brengen. Neem totdat de druk normaliseert;

Oogontstekingsziekten. 3-5 dop. 1/2 kopje gekookt water, oraal in te nemen volgens het schema 5 dagen na 3;
Om de haargroei te stimuleren. Wrijf 5% ASD-2-oplossing in de hoofdhuid;
Ziekten van de lever, het hart, het zenuwstelsel. ASD-2 oraal volgens het schema: gedurende 5 dagen, 10 cap. ½ kopje gekookt water, een pauze van 3 dagen; daarna 5 dagen voor 15 cap., een pauze van 3 dagen; 5 dagen voor 20 cap., Een pauze van 3 dagen; 5 dagen voor 25 cap., Een pauze van 3 dagen. De cursus wordt uitgevoerd totdat stabiele positieve resultaten optreden. Bij een verergering van de ziekte moet u tijdelijk stoppen met het gebruik ervan. Hervat nadat de pijn afneemt;

Ziekten van de nieren, galwegen. Standaard doseringsschema en dosering.
Kiespijn. Een wattenstaafje bevochtigd met het medicijn ASD fractie 2, aanbrengen op de zere plek;
Impotentie. Oraal 30-40 minuten voor de maaltijd, 3-5 cap. op ½ kopje gekookt water, een kuur van 5 dagen na 3;
Hoest, loopneus. 2 keer per dag 1 ml ASD-2 per 1/2 kopje gekookt water;
Colitis, gastritis. Dosering en toediening zijn standaard, maar neem het medicijn 1 keer per dag;
Lijster. 1% ASD-2-oplossing extern;
Urine-incontinentie. 5 dop. 150 ml gekoeld gekookt water, 5 dagen, een pauze van 3 dagen;
Jicht, ontsteking van de lymfeklieren, reuma. Oraal 5 dagen na 3 tot 3-5 dop. ½ kopje gekookt water, kompressen van ASD-2 op zere plekken;

Verkoudheid. Inhalatie - 1 el. l ASD-2 per liter gekookt water;
Preventie van verkoudheid. 1 ml ASD-2 per ½ kopje water;
Radiculitis. Voor 1 glas water 1 theelepel ASD-2, neem 2 keer per dag tot herstel;
Spasmen van de bloedvaten van de ledematen. "Kous" van meerdere lagen gaas. Bevochtig met 20% ASD-2 oplossing. De bloedcirculatie wordt hersteld na 4-5 maanden regelmatige procedures;

Trichomoniasis Enkele douche ASD-2. 60 dop per 100 ml warm gekookt water;
Tuberculose van de longen en andere organen. 'S Ochtends 1 keer per dag op een lege maag, een half uur voor de maaltijd. Begin met 5 dop. op ½ eetl. gekookt water. 5 dagen tot 3. Volgende 5 dagen, 10 cap, een pauze van 3 dagen; 5 dagen voor 15 cap., Een pauze van 3 dagen; 5 dagen voor 20 cap., Een pauze van 3 dagen;. De cursus duurt maximaal 3 maanden;

Obesitas. 5 dagen voor 30-4-cap. een glas gekookt water, een pauze van 5 dagen; 10 dop - 4 dagen, een pauze van 4 dagen; 20 dop. 5 dagen, een pauze van 3-4 dagen;

Oorontstekingsziekten. 20 dop. per glas gekookt water, oraal. Spoelen en comprimeren - topisch;
Maagzweer, 12 ulcus duodeni. Standaard ontvangstschema.

Duwen
Koop Armavir http://vetblock.ru/p32580660-asd-fraktsiya.html
Het stinkt veel, ik verdun 30 fracties van 60 water in water, het is walgelijk om te drinken, maar het is het waard, het houdt niet van licht en hoge temperaturen, na het niet langer dan 10 dagen te hebben geopend, is het niet effectief om het daarna allemaal te gebruiken, het is schadelijk om met pauzes te drinken omdat het een overdosis is 5 dagen drinken 3 dag pauze en dus totdat u voelt dat er iets in het lichaam gebeurt, niet meer dan 2 maanden, stop dan week 2 pauze pauze. We nemen een spuit, we prikken een elastische band van een winkelcentrum, het is wenselijk dat de lucht niet met water in een glas komt met een spuit en dan drinken we.

Het supermiddel kan worden gebruikt als een sterilisator in contact met de onderste, giet 20 ml verdund in een achterste opening door een spuit en geen virussen zijn eng en een ziekte, ik stamp als knoflook maar sterker 5-6 keer, de hele infectie verdwijnt meteen.

Iemand gelooft misschien en sommigen hebben misschien geen effect, maar getest op een groot aantal mensen, het helpt..
Het wordt alleen verkocht als huisdierproducten, er zijn geen dierenwinkels, etc. in apotheken.,